Drægtighed hos hund - eller behov for udkørende dyrlæge i hele Nordsjælland

Hundedyrlæge

 • Åbningstider: Mandag - Fredag: 08.00 - 17.00
 • Vagt: Hverdage: 17.00 - 23.00 | Weekend og helligdage: 08.00 - 23.00

Gadekærets Dyreklinik i Nordsjælland, vores dyrlæger tager hånd om din hund

Hos Gadekærets Dyreklinik centralt beliggende i Helsinge har vi stort fokus på at være en hundevenlig klinik. Vi sætter god tid af til konsultationer så der er tid til, at din hund kan falde til ro og være tryg i vores omgivelser. Dette giver os en bedre mulighed for at undersøge hunden. Et eksempel er, at vi ved hvalpevaccinationerne bruger en Lickimat med vådfoder på for at distrahere, når vi vaccinerer, så mange slet ikke bemærker at vi giver vaccinen.

Behandling af allergi/atopisk dermatitis hos hunde i Gadekærets Dyreklinik

Oplever du, at din hund klør sig ofte? Bider den og slikker sig mere end normen? Så kan det være, at din hund har allergi (atopisk dermatitis) eller anden hudsygdom, der kræver behandling.

Vi hjælper med at undersøge din hund og kan lave tapetest, hudskrab og undersøgelse af hårstrå i mikroskop for at komme en diagnose nærmere. Vi samarbejder desuden med et dansk veterinært laboratorium der laver allergi tests ud fra en blodprøve, så vi kan undersøge og behandle din hund for allergi. Behandling af allergi kan omfatte medicinsk kløestillende behandling, speciel veterinær allergidiæt, hyposensibilisering samt en del andre lindrende tiltag fx bad.

 • Tapetest: Med en tapetest kan vi se efter ektoparasitter samt undersøge om der er en ubalance i bakterie/svampeflora i huden.
 • Hudskrab: Har vi mistanke om f.eks. skabmider kan vi lave et hudskrab for at bekræfte diagnosen før vi igangsætter behandling.
 • Mikroskopi af hårstrå: Ved mikroskopering af hårstrå kan vi bl.a. be- eller afkræfte ringorm.
 • Allergi screening: Ud fra en blodprøve kan vi teste hvilke allergener, som hunden reagerer på og evt. igangsætte en hyposensibilisering. Hyposensibilisering laves på baggrund af de allergener hunden reagerer imod for at ændre immunforsvarets reaktion på disse allergener. Hyposensibilisering vil i langt de fleste tilfælde være en livslang behandling.

Husk det årlige sundhedstjek – en forebyggende tiltag

Uanset om din hund virker rask og trives er et årligt sundhedstjek en forebyggende foranstaltning, hvor dyrlægen undersøger din hund og kan opdage, hvis din hund er ved at udvikle sygdom. Derudover giver det din dyrlæge mulighed for at følge din hunds udvikling
og hjælpe med at forebygge potentielle sygdom. Vi anbefaler desuden årlig vaccination mod parainfluenza og leptospirose.

Da Nordsjælland er et område med høj prævalens af hjerte-/lungeorm anbefaler vi desuden, at man som minimum får lavet afføringsprøve en gang årligt. Læs mere om hjerte-/lungeorm her. Book din hunds årlige sundhedstjek online nu!

Vores dyrlæger klarer vaccination af din hund

Ligesom hos os mennesker er det vigtigt at vaccinere hunde mod alvorlige sygdomme. Vaccination mindsker smitten blandt hundene og gør at vi i de fleste tilfælde undgår alvorlig sygdom. Din hund skal både vaccineres som hvalp, hvor anbefalingen er, at den vaccineres ved 8, 12 og 16 uger. Men den skal ligeledes vaccineres løbende gennem dens liv for at beskytte den bedst muligt mod sygdom. Skal din hund med ud at rejse skal den vaccineres mod rabies og have udstedt et kæledyrspas. Rabies vaccinen er først gyldig efter 21 dage så husk at bestille tid til vaccination i god tid inden en forestående rejse.

Herunder ses en liste over de sygdomme vi kan vaccinere din hund imod:

 • Hundesyge
 • Leverbetændelse
 • Parvovirus
 • Parainfluenza (kennelhoste)
 • Leptospirose
 • Rabies (hundegalskab)
 • Bordetella bronchiseptica (kennelhoste)
 • Borrelia
 • Herpesvirus

Tandbehandling af din hund – Forebyg dårlig ånde og tandsygdom

Har din hund dårlig ånde eller savler pludseligt mere end normalt? Vil den ikke længere lege med sit legetøj eller tyggeting? Så kan det være symptomer på, at der er noget galt i din hunds mundhule. Hos Gadekærets Dyreklinik tilbyder vi tandbehandling af din hund i form af tandrensning, tandrøntgen, klinisk mundhuleundersøgelse og tandekstraktion.
Klinikken er veludstyret med det nyeste tandudstyr og vi har stor erfaring med tandpatienter. Derfor kan vi tilbyde din hund den bedste tandbehandling og forebygge yderligere sygdom.
Læs mere om de forskellige tandbehandlinger til hunde her.

Hvalpepakke

Har du et kuld hvalpe, der skal til deres første sundhedstjek samt vaccineres, chippes og registreres tilbyder vi at gøre dette til en særlig pris, der kun er gældende for hele kuld af hvalpe.

Din dyrlæge har fokus på en individuel behandling!

Hos Gadekærets Dyreklinik har vi et højt fokus på at individualisere behandlingen og tilpasser os efter din hunds behov og dine ønsker. Hvis du har brug for mere viden om drægtighed hos hunde eller har nogle spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon: 50 35 05 05 eller på mail info@gadekaeretsdyreklinik.dk.

 

Sidebar

Online booking

Dyrlægevagt