Priser

  • Åbningstider: Mandag - Fredag: 08.00 - 17.00
  • Vagt: Hverdage: 17.00 - 23.00 | Weekend og helligdage: 08.00 - 23.00

Priser

Pris og kvalitet hænger ofte sammen. Hos os er fagligheden i top, god service er standard, vi efteruddanner vores personale løbende og prøver at skabe gode arbejdsforhold, så vi kan
holde fast på dem. Vi sætter en ære i at alle dyr får optimal behandling, vi arbejder efter stressfrie principper, så der er sat rigelig tid af til at dyrene kan finde ud af hvem vi er og ikke mindst at vi sammen kan lægge en god plan for udredningen/behandlingen.

Nedenfor kan du finde en del standardydelser og deres pris. Vi har valgt at beskrive vores ydelser, så du kan se hvad vi inkluderer i dem. Priser kan være svære at sammenligne, da der kan være stor variation i bl.a. hvor meget tid der sættes af, hvilken sikkerhed der er under procedurerne og hvilken faglighed personalet har.

Kontakt os endelig, hvis du mangler en pris for en ydelse. Spørg endelig efter et prisoverslag og vi har ofte en snak om mulighederne A, B og C for de fleste udredninger/behandlinger, da der typisk ikke bare er en mulighed.

Betaling

I klinikken kan du betale med betalingskort (Dankort, Visa, Visa/Dankort, Mastercard, Visa Debit) og kontanter. Der er også mulighed for direkte skadesrefusion med dit forsikringsselskab, så længe at forsikringsselskabets betingelser er opfyldt.
Al betaling foregår efter endt konsultation, behandling eller operation.

Priserne er inkl. moms. De kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for
trykfejl.

 

Sidebar

Online booking

Dyrlægevagt