Helsinge Dyreklinik | Kirurgi & Operationer Gadekærets Dyreklinik

Dyrlægevagt i Nordsjælland

  • Åbningstider: Mandag - Fredag: 08.00 - 17.00
  • Vagt: Hverdage: 17.00 - 23.00 | Weekend og helligdage: 08.00 - 23.00

Akut behandling hos vores dyrlægevagt i Nordsjælland

Hvis dit kæledyr kommer til skade eller rammes af akut sygdom uden for klinikkens åbningstid, så kan du altid komme i kontakt med vagthavende dyrlæge.
Vi deltager i det lokale vagtsamarbejde her i Nordsjælland, så enten vil du få en af vores dyrlæger i røret eller en dyrlæge fra en af de samarbejdende klinikker. Alle dyrlæger er på tilkald, så der skal aftales tid før fremmøde.

Dyrlægevagtens åbningstider

Hverdage
17:00 – 23:00

Weekend og helligdage
08:00 – 23:00

Ring til vagthavende dyrlæge via klinikkens telefonnummer 50 35 05 05 

Udenfor vores tilkaldevagt henviser vi via vores telefonnummer til nærmeste dyrehospital med døgnåben skadestue.

Pris i dyrlægevagten

En vagtkonsultation her på klinikken koster 1.680 kr.
Dertil kommer et vagttillæg på 100% på øvrige honorarer og ydelser. Det inkluderer yderligere undersøgelser, laboratorieprøver, behandling og operationer. Fra kl. 22:00 tillægges der 200%.
Betalingen i vagten sker med det samme kontant eller på kort med mindre at der foretages direkte skadesrefusion med jeres forsikringsselskab.

Sidder du inde med eventuelle spørgsmål til vores dyrlægevagt så kontakt os i den almindelige åbningstid, og så sørger vi for at besvare dine eventuelle spørgsmål. Der er situationer, hvor det er bedst for dit kæledyr at blive undersøgt i sit eget hjem. Dette er især gavnligt, hvis dit kæledyr oplever stress eller angst i forbindelse med bilkørsel eller besøg på klinikken. Desuden kan det være mere behageligt at have dyrlægen hjemme til et sidste farvel, frem for at skulle transportere dyret til klinikken. Vi gør vores yderste for at yde den bedste hjælp i hver unik situation, også når vi fungerer, som udkørende dyrlæge ved hjemmekonsultationer til hele Nordsjælland.

 

 

Dyrlægevagt i Nordsjælland

Sidebar

Online booking

Dyrlægevagt