Drægtighed hos hund - eller behov for udkørende dyrlæge i hele Nordsjælland

Udkørende Dyrlæge i Nordsjælland

  • Åbningstider: Mandag - Fredag: 08.00 - 17.00
  • Vagt: Hverdage: 17.00 - 23.00 | Weekend og helligdage: 08.00 - 23.00

Vores dyrlæger tilbyder at komme hjem til dig i Nordsjælland

Nogle gange vil det være i dit kæledyrs interesse at blive tilset i hjemmet. Dette vil særligt være en fordel i de tilfælde, hvor dit kæledyr bliver stresset eller angst ved at køre bil eller ved at komme i klinikken.
Det kan også være lettere at dyrlægen kommer på besøg ved den sidste afsked end at dyret skal til os i klinikken.

Stressfrit miljø for dit kæledyr

I de tilfælde hvor du vurderer, at det er for kæledyrets bedste at blive tilset i vante omgivelser, tilbyder vi, at en af vores dyrlæger kommer hjem til dig for at undersøge og behandle dit dyr. Ved en konsultation i hjemlige omgivelser kan vi eliminere eventuelle stressfaktorer, der er forbundet med turen til klinikken.

Med vores placering i Helsinge ligger vi centralt placeret i Nordsjælland og kan derfor tilbyde hjemmekonsultationer i hele Nordsjælland.

Som din udkørende dyrlæge i Nordsjælland sørger vi for alt

Når vi tager ud til en hjemmekonsultation vil vi på forhånd have taget stilling til, hvilke redskaber vi skal bruge til undersøgelse og evt. prøvetagning ud fra den aftalte konsultation.
Vi kan derfor både vaccinere, lave sundhedsundersøgelser samt udtage diverse blodprøver samt andre tests. Disse prøver tager vi med tilbage og undersøger i klinikken.

Der kan dog opstå tilfælde, hvor det viser, at undersøgelsen er mere krævende og det alligevel kan blive nødvendigt at skulle have dyret ind til undersøgelse i klinikken. Vi bestræber os dog på at hjælpe jer bedst muligt i hver enkelt situation også, som udkørende dyrlæge til hjemmekonsultationer.

 

Sidebar

Online booking

Dyrlægevagt