Drægtighed hos hund

Plejeprodukter og foder

  • Åbningstider: Mandag - Fredag: 08.00 - 17.00
  • Vagt: Hverdage: 17.00 - 23.00 | Weekend og helligdage: 08.00 - 23.00

Plejeprodukter og foder

I butikken finder du nøje udvalgte og håndplukkede produkter, som vi har god erfaring med og som har dokumenteret effekt. Vi følger med i udviklingen, så vi kan tilbyde de produkter, som kan hjælpe bedst muligt.

Hos os finder du foder vi kan stå inde for, det er fra firmaer som forsker i ernæring og som sørger for at foderet dækker dit kæledyrs behov.

Plejeprodukter

Mundhygiejne: Hos os finder du både tandbørsten og tandpastaen til dit kæledyr. Har I forsøgt tandbørstning, men har måtte sande, at det ikke kan lade sig gøre eller I ikke får det gjort rådgiver vi også om alternative måder at forbedre mundhygiejne og sælger blandt andet Aquadent til drikkevandet, Veggiedent og EffiClean dental.

Hud, ører og øjne: Vi forhandler diverse ørerens og shampoo fra Dechra, EffiClean sårrens samt Vetramil potevoks og sårsalve samt et udvalg af øjendråber.

Kosttilskud: Kom ned i butikken og se vores udvalg af kosttilskud som spænder over vitamintilskud, fibre og probiotika, men også tilskud til at fremme funktionen af led og nyrer eller beroligende kosttilskud som Kalm og Aptus Relax.

Tilbehør og legetøj: På hylderne har vi også et mindre udvalg af legetøj til både hund og kat samt diverse plejeartikler og tilbehør såsom termometer, neglesaks og lickimat.

Foder

Vi vejleder hellere end gerne om det rette foder til din hund eller kat.
I butikken finder du et bredt udvalg af foder til din hund fra Hill’s og Specific herunder både deres livsstilsdiæter og sygdomsdiæter. I vores katteafdeling har vi valgt at have et udvalg af foder fra Specific og Royal Canin. Skulle du have et ønske om et foder vi ikke har på hylden fra et af vores fodermærker er du altid velkommen til at spørge, så bestiller vi det gerne hjem til dig.

Rabatordning: Når du køber foder fra os, så får du altid rabat. Vi har rabatordninger på alle vores fodermærker, hvor du som minimum får 10% rabat på vores foder.

Smagsgaranti: Vi har smagsgaranti på alt vores foder. Hvis din hund eller kat ikke bryder sig om foderet refunderes det fulde beløb, så længe du er i toppen af posen/indenfor 30 dage fra salgsdato.

Godbidder og snacks

Du behøver heller ikke at lede længe efter snacks, tyggeben og godbidder. Vi kan også hjælpe dig med godbidder både hvis din hund er overvægtig eller lider af allergi. Derudover har vi altid et bredt sortiment af godbidder fra Wanpy til både hund og kat.

Drægtighed hos hund | Drægtighedsbestemmelse | Drægtig hund

Sidebar

Online booking

Dyrlægevagt